top of page
Lepro logo

Informasjonskapsler

Denne retningslinjen for informasjonskapsler («Retningslinjer») beskriver hva informasjonskapsler er og hvordan de brukes av nettstedet leproas.no («Nettstedet» eller «tjenesten») og eventuelle relaterte produkter og tjenester (samlet kalt «Tjenester»). Denne policyen er en juridisk bindende avtale mellom deg («Bruker», «deg» eller «din») og Lepro AS («Lepro AS», «vi», «oss» eller «vår»). Hvis du inngår denne policyen på vegne av en virksomhet eller annen juridisk enhet, bekrefter du at du har myndighet til å binde en slik enhet til denne policyen, i så fall skal begrepene "Bruker", "deg" eller "din" referere til til en slik enhet. Hvis du ikke har slik autoritet, eller hvis du ikke godtar vilkårene i disse retningslinjene, må du ikke godta disse retningslinjene og kan ikke få tilgang til og bruke nettstedet og tjenestene. Du bør lese denne retningslinjen slik at du kan forstå hvilke typer informasjonskapsler vi bruker, informasjonen vi samler inn ved hjelp av informasjonskapsler og hvordan denne informasjonen brukes. Den beskriver også valgene som er tilgjengelige for deg angående å godta eller avslå bruken av informasjonskapsler.

 

Hva er informasjonskapsler?

 

Informasjonskapsler er små databiter lagret i tekstfiler som lagres på datamaskinen din eller andre enheter når nettsider lastes inn i en nettleser. De er mye brukt for å huske deg og dine preferanser, enten for et enkelt besøk (gjennom en "sesjonsinformasjonskapsel") eller for flere gjentatte besøk (ved å bruke en "vedvarende informasjonskapsel").

 

Øktinformasjonskapsler er midlertidige informasjonskapsler som brukes under ditt besøk på nettstedet, og de utløper når du lukker nettleseren.

 

Vedvarende informasjonskapsler brukes til å huske preferansene dine på nettstedet vårt og forblir på skrivebordet eller mobilenheten din selv etter at du lukker nettleseren eller starter datamaskinen på nytt. De sikrer en konsistent og effektiv opplevelse for deg mens du besøker nettstedet og tjenestene.

 

Informasjonskapsler kan settes av nettstedet ("førstepartsinformasjonskapsler"), eller av tredjeparter, for eksempel de som serverer innhold eller leverer reklame- eller analysetjenester på nettstedet ("tredjepartsinformasjonskapsler"). Disse tredjepartene kan gjenkjenne deg når du besøker nettstedet vårt og også når du besøker visse andre nettsteder.

 

Hvilken type informasjonskapsler bruker vi?

 

Vi bruker ikke informasjonskapsler for å spore internett- eller nettstedbruken din, for å samle inn eller lagre din personlige informasjon eller av andre grunner. Vær imidlertid oppmerksom på at i enkelte land anses data som informasjonskapsel-IDer å være personlig informasjon. I den grad vi behandler slike data som anses som personlige opplysninger, vil vi behandle dataene i samsvar med våre retningslinjer for personvern og informasjonskapsler.

 

Endringer og oppdateringer

 

Vi forbeholder oss retten til å endre denne policyen eller dens vilkår knyttet til nettstedet og tjenestene når som helst etter vårt skjønn. Når vi gjør det, vil vi legge ut et varsel på hovedsiden til nettstedet. Vi kan også varsle deg på andre måter etter eget skjønn, for eksempel gjennom kontaktinformasjonen du har oppgitt.

 

En oppdatert versjon av denne policyen trer i kraft umiddelbart etter at den reviderte policyen er publisert med mindre annet er spesifisert. Din fortsatte bruk av nettstedet og tjenestene etter ikrafttredelsesdatoen for de reviderte retningslinjene (eller slik annen handling spesifisert på det tidspunktet) vil utgjøre ditt samtykke til disse endringene.

 

Aksept av denne policyen

 

Du erkjenner at du har lest denne retningslinjen og godtar alle dens vilkår og betingelser. Ved å gå inn på og bruke nettstedet og tjenestene godtar du å være bundet av denne policyen. Hvis du ikke godtar å overholde vilkårene i disse retningslinjene, er du ikke autorisert til å få tilgang til eller bruke nettstedet og tjenestene.

 

Kontakt oss

 

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller klager angående disse retningslinjene eller bruken av informasjonskapsler, oppfordrer vi deg til å kontakte oss ved å bruke detaljene nedenfor:

 

https://www.leproas.no/kontakt

post@leproas.no

Vågevegen 43,  2850 Lena, Norge

 

Dette dokumentet ble sist oppdatert 6. juni 2024.

bottom of page